Η αληθινή σοφία είναι να είσαι παρών.Η αλήθεια δεν χρειάζεται απόδειξη. Είναι.Η αυτογνωσία οδηγεί στην ελευθερία.Το μυστικό της ύπαρξης είναι να μη φοβάσαι. Ποτέ μη φοβάσαι τι θα απογίνεις, ποτέ μην εξαρτάσαι από κάποιον. Μόνο τη στιγμή που αρνείσαι κάθε βοήθεια γίνεσαι πραγματικά ελεύθερος.Η ζωή είναι γεμάτη από πόνο, αλλά είναι επίσης γεμάτη από πολλά θαύματα.
Η αρετή είναι η βάση της εσωτερικής ειρήνης.Όλα τα πράγματα είναι όμορφα όταν τα βλέπεις με τα μάτια της αγάπης.Η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κρυφτεί.Ο άνθρωπος που κάνει ένα λάθος και δεν το διορθώνει, κάνει ένα δεύτερο λάθος.Η σοφία είναι να βλέπεις την αλήθεια σε κάθε πράγμα.
Ο κόσμος είναι μια προβολή του νου. Αλλάζοντας τον νου, αλλάζεις τον κόσμο.Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα των σπόρων που βρίσκονται βαθιά στη συνειδητότητά μας.Η αγάπη είναι η ικανότητα να φροντίζεις, να προστατεύεις, να θρέφεις.Η αγάπη για τον εαυτό είναι η αρχή της αληθινής εκπαίδευσης.Η ειρήνη είναι το αποτέλεσμα της αγάπης και της κατανόησης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.